Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако са 4х? вата и са доста над оригиналните,то ICS-а няма как да ги захрани
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Стига да са 4ома и по 500 вата да са пак ще си свирят толкова колкото може ИЦС-а

---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:53 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      За говорителите във вратите - ясно.

Питам ето за това нещо:

И двата варианта ли ги има във фабрично изпълнение?

При втория вариант говорителите Bose ли са?
      И аз се загледах в този тип говорители в епер-а, но до сега не съм видял на нито една такива дори и на коли с Босе. Имам чувството, че оригиналните говорители са българси. Фабричние им номера започват с WKN/...
      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
      Opel Astra J
      ex:
      Alfa Romeo 164 2.5TD
      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        В какъв смисъл кривят? При силен бас пукат?
        не когато усиля прави бррррр или нещо таkoва

---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:38 ----------

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
        В какъв смисъл кривят? При силен бас пукат?
        Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Ако са 4х? вата и са доста над оригиналните,то ICS-а няма как да ги захрани
        аэ энам че не може да ги храни ама не трябва да kриви

Comment

• Прегледай и почисти буксите на ICS-а. Проблемът ми прилича на като да кляка захранващото напрежение поради лоша връзка.
          Друга вероятност е това при смяната на говорителите да се е получила нежелана връзка между някой от изводите на даден говорител и шаси?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Прегледай и почисти буксите на ICS-а. Проблемът ми прилича на като да кляка захранващото напрежение поради лоша връзка.
            Друга вероятност е това при смяната на говорителите да се е получила нежелана връзка между някой от изводите на даден говорител и шаси?
            ще проверя благодаря

Comment

• Какви говорители слагате за да подмените оригиналните във вратите? Аз днес сложих в задните врати Пайнер уж хубави, а те свирят по-зле и от оригиналните. Бас почти няма и кънтят като в картонена кутия.
              Opel Astra J
              ex:
              Alfa Romeo 164 2.5TD
              Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Какви говорители слагате за да подмените оригиналните във вратите? Аз днес сложих в задните врати Пайнер уж хубави, а те свирят по-зле и от оригиналните. Бас почти няма и кънтят като в картонена кутия.
                Ако говориш за TS-ката ти, то мисля, че за да постигнеш по-добро звучене от това, което чух, трябва да минеш на варианта DSP усилвател + говорители на задната кора.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не, Т.С.-ка свири добре и няма да пипам нищо по него. По старата сменям. Взех ги с идеята да подменя старите сонита в задната кора за по-силен бас и по-добри високи, но бас не вадят никакъв ми само пукат. Сложих ги в задните врати поне високи да вадят по-добри, но баса е по-слаб и от оригиналните колони.

Въобще големи боклуци се оказаха Пайнер-а
                  Opel Astra J
                  ex:
                  Alfa Romeo 164 2.5TD
                  Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Боби, погледни един от говорителите на TS-ката, дали случайно не е такъв:

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Говорителите са със същата мембрана и пластмасова основа, но са на 4 ома.
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Говорителите са със същата мембрана и пластмасова основа, но са на 4 ома.
                        Значи вероятно е някакъв заводски ъпгрейд в разновидност без DSP усилвател.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колеги на някой да му се намира работещ CD changer за продаване?
                          Opel Astra J
                          ex:
                          Alfa Romeo 164 2.5TD
                          Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Колеги, има ли някой добре запознат със смяната на заводската музика. Имам 2-3 въпроса, ако може да го питам на лично за повече инфо. Смених предната линия с Hertz ecx 165.5, но не съм доволен, а мислех да слагам и за задна линия подобни. Ходих на няколко места, някой казват, че тия колони са много слаби и не са за усилвател, други казват да си добавя усилвател и какви ли не варианти.. Ще се радвам някой да помогне. Колата ми е с най-нисък клас музика + changer и навигация. Имам и др въпроси относно окабеляването.
                            It's not how you stand by your car,it's how you race your car.

Comment

• Не ми се иска да ставам досаден, но ми се струва, че трябва да припомня, че на всяка HI-FI система трябва всички компоненти да са от един клас, за да се оправдаят очакванията, както и носителя на аудиосигнала да отговаря на класа на системата.
                              Не би трябвало да се очакват някакви добри резултати от МР3-ки.
                              В Малката Алфа говорители и СД-то са Рioneer и звукът е перфектен без допълнителен усилвател, но с дискове записани на Audio CD формат.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Колега последното изречение не ти го разбрах нещо. Иначе сигнала ми е от audio cd, а за характеристиките на ICS-a не съм сигурен какви са и на какво ниво.
                                It's not how you stand by your car,it's how you race your car.

Comment

Working...
                                X